Renoveringsarbete

Byggsan Teknik AB är huvudentreprenörer inom komplett renoveringsarbete

Välkommen till Byggsan Teknik AB, en plats med huvudentreprenörer inom komplett renoveringsarbete som tar dina projekt hela vägen från gammalt till nytt. Vårt företag erbjuder både yttre arbeten som takarbete och fasadmålning samt inre arbeten såsom badrum- och köksrenovering. Inga projekt är för stora eller för små för oss!

Våra partners inom El och VVS hjälper oss att säkerställa ett korrekt och fullständigt arbete, så att du som kund garanteras all service från en och samma hand. Vi sköter hela projektet åt dig och bakar in dina drömmar och visioner i vårt arbete så att du kan uppleva förverkligandet av dem, utan att ha behövt lyfta ett finger.

Vi är stolta över våra referensarbeten

Tack vare våran långvariga erfarenhet och kompetens har vi skänkt glädje och tillfredsställelse till våra klienter under många år. Vi är stolta över våra referensarbeten som vi också väljer att dela med dig så att du kan känna dig trygg i ditt val. Via oss kan du även utnyttja ditt ROT-avdrag som berättigar dig en skadereduktion när du anställer företag som har F-skattsedel.