Om oss

Vårt motto är ”kvalitet till överkomligt pris”.

Byggsan Teknik AB:s resa började år 2008 och har sedan dess utvecklats till det företaget som det står för idag, med ett varumärke som ger löfte om högkvalitativt arbete. Vårt företag är en komplett byggfirma som genomför olika slags projekt och vänder sig till privatpersoner, företag och offentliga myndigheter. Vi är också medlemmar i Byggföretagen och ingår i den lokala byggföreningen med årliga stämmor. Byggföretags verksamhetsspektrum omfattar inte bara byggnadsarbete utan även renovering och rivningsarbete. Vi strävar alltid efter att vårt jobb speglar kvalitet, tillförlitlighet och lönsamhet för kunden. Vårt motto är ”kvalitet till överkomligt pris”. Alla projekt som vi tar oss an är lika viktiga och oavsett hur enkla eller komplexa de må vara så är de alltid välplanerade från början till slutverk.

Sanering

Sanering och omhändertagande
av farligt avfall

Vår speciella inriktning ligger på sanering och omhändertagande av farligt avfall där vi värnar både om miljön och människan. Företaget har licens för sanering av PCB-haltiga fogar samt Asbest och vi använder oss av specialverktyg för att hantera det farliga arbetet så att du och din omgivning kan känna er trygga. Vi lägger också stor vikt på att få tillgång till den bästa kunskapen och tekniken inom det här området varför stor del av våran budget satsas just här.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller rådgivning.

Vårt arbetsteam består av människor i alla åldrar och med olika kvalifikationer och yrkeserfarenheter. Vi stöttar varandra och lär oss av varandra vilket gör oss till en stark arbetsgrupp med bred kvalifikation.

+46 735-643835

E-post: info@byggsan.se

Kontakta oss via formuläret

Vill du ha mer information om företaget eller för en kostandsfri offert, skriv några rad, vi kommer svara inom kort.